Wie ben ik?

Ik ben Gerda van Olphen (1963), door mijn werk als leidster op peuterspeelzalen, kinderopvang en als klassenassistent heb ik veel ervaring met het werken met kinderen. Daarnaast heb ik de opleiding “de kunst van kindercoaching” in juni 2009 afgerond en ben ik gecertificeerd kindercoach. In het verleden heb ik de cursus Gordon methode gevolgd en sociale vaardigheidstraining aan kleuters gegeven.Zelf heb ik drie kinderen, waaronder een zoon met PDD-NOS. Mede dankzij het begeleiden van mijn zoon heb ik geleerd hulpverlening aan te passen aan de unieke hulpvraag en ontwikkeling van ieder kind.Om cliënten en eventueel ouders meer handvaten te kunnen geven, heb ik zowel de basis- als vervolgtraining “Geef me de 5” van Colette de Bruin gevolgd.  Daarnaast heb ik de opleiding "Geweldloze communicatie" gevolgd en neem ik deel aan verschillende workshops zoals "Schatgravers" om mijn deskundigheid te blijven ontwikkelen. Momenteel (2017) volg ik de opleiding "Creatieve therapie".